DAMA STÄD – ett fullserviceföretag

Som namnet antyder gör vi allt som har med städ och lokalvård att göra. Framförallt erbjuder vi fönsterputs, men vi städar även kontor, butiker, trappor, offentliga lokaler.

Företagsstädning

blankt2För de flesta företag är det givet att anlita städhjälp istället för att ta hand om detta i egen regi. Man har förstått att det spar både tid och pengar att anlita proffs, istället för att lägga sin egen dyrbara tid.

Vi skräddarsyr ett koncept som passar er som kund och har kunnig personal som tar hand om era lokaler och fönster. Vi städar noggrant hela tiden, inte bara första månaden.

Du kanske är i begrepp att ta tag i upphandlingen av städtjänster på företaget. Då brukar man ju ta sig en funderare på om man är nöjd med servicen. Det är du säkert, men det kostar inget att pris- och kvalitetsjämföra städföretaget du har idag. Vi tål att jämföras.

Skicka gärna in en intresseanmälan till oss och berätta när det är dags för ny upphandling. Vi genomför kostnadsfritt en besiktning av era lokaler och ger er ett pris som tål att jämföras.

DAMA STÄD har ett brett urval av uppdragsgivare från många olika branscher och verksamhetsområden. Det innebär att vi har stor erfarenhet av varierande uppdrag och kan möta olika önskemål och krav.

INTRESSEANMÄLAN FÖRETAGSSTÄDNING