Om DAMA STÄD AB

DAMA STÄD är ett renodlat städföretag som ständigt har utvecklats sedan starten 1993. Vi arbetar med målsättningen att en nöjd kund återkommer och är den bästa referensen.

Städutrustning och städmaterial väljer vi alltid med största omsorg. Alla företag vill erbjuda sina kunder varor eller tjänster av bra kvalitet och vi är inget undantag. Men i dagens hårda konkurrens handlar det mycket om förtroende.

DAMA STÄD upprätthåller en hög serviceberedskap och god tillgänglighet för våra kunder genom flexibilitet, lyhördhet och ansvar. Kvalitet är för oss ett begrepp i sin totala mening. Vår strävan är att leverera tjänster av maximal kvalitet utanför avtalade villkor.

Vi är verksamma i Kristianstad, Åhus, Bromölla, Olofström, Sölvesborg.

DAMA STÄD erbjuder miljömedvetna helhetslösningar för en god städekonomi.

Vi utför fönsterputs, kontorsstädning, butiksstädning.

Vi på DAMA STÄD kan hjälpa dig att förändra din arbetsmiljö. Vi ser till att du blir en helnöjd kund.
Låt oss berätta hur!

Vi värnar om miljön. I vår ambition att leva upp till de förväntningar och krav som våra kunder ställer. Vi vill att de produkter vi använder ska hålla en hög miljöklass. Vi har alla ett gemensamt ansvar för vår miljö och självklart gör vi vårt bästa för att ta vår del.

Våra medarbetare informeras och internutbildas regelbundet i miljöfrågor för ökad kompetens. Det lönar sig både för våra kunder och vår miljö. Vår personal är alltså ständigt redo att möta dagens och morgondagens högt ställda krav. I långa loppet så har vi alla ett delat ansvar för vår gemensamma miljö och värld.

KONTAKTA OSS!